“Complete Anatomy“ yeni nesil ve fonksiyonel anatomi eğitimi platformu 30 gün süre ile ücretsiz erişime açılmıştır.

“Complete Anatomy“ yeni nesil ve fonksiyonel anatomi eğitimi platformuna 30 gün süre ile ücretsiz erişebilmeniz için takip edilmesi gereken adımlar aşağıdadır.

Erişim: Aktivasyon yardım videosu için tıklayınız.
Erişim kodu:   (082439563691)
Erişim süresi: Yukarıda iletilen erişim kodunu 1- 31 Mart tarihleri arasında kullanmalısınız.
Kodu aktif ettiğiniz günden itibaren erişiminiz başlayacak ve 30 gün aktif olacaktır.

1. Adım: Bilgisayarınıza/Tabletinize/Akıllı Telefonunuza ücretsiz uygulamasını indirin.
iPhone için tıklayınız.
iPad için tıklayınız.
MAC bilgisayar için tıklayınız.
Windows bilgisayar için tıklayınız.
Android cihazlar için tıklayınız.

1. Adım: Bir hesap oluşturun.
Get Started’e tıklayıp “sign up for free” seçeneğiyle, bir hesap oluşturun.
Hesap oluştururken kullandığınız mail adresinize gelen onay mailine tıklayarak hesabınızı doğrulayın.

1. Adım: Erşim kodunu aktif edin (Redeem Code).
Settings (Ayarlar) menüsünden My Accounts (Hesabım) kısmına girip erişim kodunuzu girin Redeem butonuna tıklayın ve Complete Anatomy’i kullanmaya başlayın.

Özet bilgiler ve Faydalı Dokümanlar:

Temsilcisi olduğumuz Elsevier tarafından sunulandünyanın en gelişmiş 3 boyutlu anatomi platformu olan Complete Anatomy, dünyada 500’den fazla üniversitede 3,5 milyona yakın kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.
Ayrıca Complete Anatomy uygulaması, dünya çapında 20 milyon indirilme ile 160 ülkede App Store içinde en çok indirilen uygulama olmuştur.
Tanıtım videosu için buraya tıklayınız.
Kullanım ile igili tüm videolar için buraya tıklayınız.
Masaüstü ve mobil uygulamayı buradan indirebilirsiniz.
wcccL4mjC7APQAAAABJRU5ErkJggg==   ADsSgnLfQ1oeAAAAAElFTkSuQmCC
Complete Anatomy platformundaki erkek ve kadın modelleri üzerinde, farklı sistemleri ve 17.000’den fazla yapıyı inceleyebilirsiniz. Tam vücut modelleri, baş-boyun, abdomen, toraks gibi farklı vücut bölümlerine ait modellerin yanısıra, dokuları ve hücreleri daha detaylı incelemek için mikroanatomi modellerini kullanabilirsiniz.
Yıllar süren çalışmanın sonucu olarak; kadın tam vücut modeliplatform içerisine eklenmiştir ve bu güncelleme ile, ilk defa kadın ve erkek vücudu anatomi platformlarında eşit olarak temsil edilmektedir.

Mikroanatomi modelleri ile ilgili detaylar için buradan ilgili videoya ulaşabilirsiniz.
Erkek ve kadın modelleri arasında kolayca geçiş yaparak cinsiyete bağlı yapısal farklılıkları modeller üzerinden inceleyebilirsiniz.
N1uRrdcLqFAAAAABJRU5ErkJggg==

İçerik Düzenleme araçları: İşaretleme, etiketleme, metin kutusu ve resim ekleme, kesit alma gibi araçları kullanarak modeller üzerinde düzenlemeler yapabilir, kişiselleştirilmiş çalışma ekranları oluşturabilirsiniz.
İçerik Oluşturma ve Paylaşma: Complete Anatomy içerisindeki hazır ekranları, atlas görüntülerini, quizleri ve videoları içerik oluşturmak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kendi hazırladığınız quizleri ve ekranları da bu içeriklere ekleyebilirsiniz. Oluşturduğunuz içerikleri farklı öğrenci grupları ile paylaşabilir, öğrencilerinizin içeriklerinizle olan etkileşimini ve performansını Assessment Dashboard üzerinden inceleyebilirsiniz.
Ders İçeriği Oluşturma ile ilgili videoyu buradan izleyebilirsiniz.
Quizler ve Sorular Oluşturma ile ilgili videoyu buradan izleyebilirsiniz.
Radyoloji modülü ile, radyolojik görüntülerdeki yapıları 3 boyutlu model üzerinden inceleyebilirsiniz.
Ders Anlatımlarının oluşturulması ile ilgili videoyu izlemek için tıklayınız.
Sorular ve quzilerin oluşturulması ile ilgili videoyu izlemek için tıklayınız.
Gruplar oluşturma ve gruplara içerik ekleme ile ilgili videoyu izlemek için tıklayınız.

İndirilebilir Dosyalar:
 Complete Anatomy Broşürü - Öğretim Görevlileri