Fakültemizde Öğretim Üyelerine Yönelik Olarak Temel Eğitim Becerileri Kursu Düzenlenmiştir.

Fakültemizde öğretim üyelerine yönelik olarak fakültemiz eğitim becerileri komisyonu tarafından 10-14 Haziran 2013 tarihleri arasında “ Temel Eğitim Becerileri Kursu “ düzenlenmiştir. Kursa 12 öğretim üyesi katılmıştır.  Eğitim Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Okay NAZLI ve komisyon üyeleri Prof. Dr. Hayrettin ŞAHİN, Yrd. Doç.Dr. Halil BEYDİLLİ, Yrd. Doç.Dr. Alper AKSÖZEK ve Uzm. Dr.Nesrin Filiz BAŞARAN tarafından verilmiştir.

Ayrıca Prof.Dr. Yasemin BALCI da “ Bilgiye Dayalı Değerlendirme “ sunumunu yaparak destek vermiştir.

Öğretim üyelerine eğitim çerçevesinde kütüphaneci Elif İŞEL tarafından “MSKÜ Kütüphane Kaynaklarından Yararlanma” sunumu yapılmıştır.

Eğitimden oldukça memnun olduklarını belirten öğretim üyelerine katılım belgeleri komisyon üyeleri, Dekan Yardımcıları ve Dekanımız Prof.Dr. İrfan ALTUNTAŞ tarafından verilmiştir.

Komisyon üyelerine teşekkür belgeleri Prof.Dr. İrfan ALTUNTAŞ tarafından verilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 05.08.2013 11:06:07 Okunma Sayısı : 484