Elsevier tarafından sunulan klinik arama motoru ClinicalKey ile ilgili düzenleyeceğimiz online toplantı.

Elsevier tarafından sunulan klinik arama motoru ClinicalKey ile ilgili düzenleyeceğimiz online toplantı davetimiz aşağıda bilginize sunulmaktadır.
Toplantıda;  ClinicalKey arayüzü, içerik kapsamı, erişim/uzaktan erişim fonksiyonları ve platform kullanımına yönelik özellikleri anlatılacak ve değerli konuşmacılarımız ClinicalKey deneyimlerini aktaracaklardır.

Konuşmacılar:
Dr. Öğr. Üyesi Onur Ertunç -  Süleyman Demirel Üniversitesi - Tıp Fakültesi Tıbbi Pataloji Anabilim Dalı
Prof. Dr. Funda Kont Çobankara– Selçuk Üniversitesi- Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı
Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Aydın– Yeni Yüzyıl Üniversitesi- Dekan Yardımcısı ve Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı , Memorial Şişli Hastanesi Acil Klinik Sorumlusu

Aşağıdaki link aracılığı ile online oturuma kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz.

Toplantı kayıt linki:
16 Eylül 2024 Pazartesi 12:00 :   https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZctfu2pqTsuEtRAmULwei_pIUmL75GNwbee
Toplantı sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.
ClinicalKey Erişim adresi: www.clinicalkey.com

Son Güncelleme : 14.09.2024 19:59 Okunma Sayısı : 134