UZEM tarafından DYS sistemini kullanacak olan Öğretim elemanlarımıza Duyuru

UZEM tarafından DYS sistemini kullanacak olan
Öğretim elemanlarımıza Duyuru
 
Öğrenci Bilgi Sisteminde açılan tüm dersler, Ders Yönetim Sistemi (dys.mu.edu.tr) içerinde de açılmaya başlanmıştır ve kayıt yenileme-ders seçme-kayıt onaylanması işlemlerini takiben tüm öğrenciler derslere eklenmiş olacaktır. Bu sayede senkron ve asenkron yürüteceğiniz dersler ile birlikte varsa yüz yüze dersleriniz için de Ders Yönetim Sistemini kullanabileceksiniz. 
 
Ders Yönetim Sistemine kurumsal e-posta adresiniz ve şifreniz ile giriş yapabilir, derslerinizi düzenlemek için gerekli olan desteğe, dersleriniz arasında yer alan UZEM_DYS Kullanımı Eğitimi adıyla hazırladığımız kaynaklar yardımıyla ulaşabilirsiniz. 
 
İlk etapta geçmiş yıllarda vermiş olduğunuz dersleri yedekleyebilir sonrasında bu yarıyıl için açılan derse geri yükleme yapabilirsiniz. Bu video size yardımcı olacaktır.  (Lütfen dikkat! Yedekleme yaparken lütfen geçmiş dönemlerden kalan ders videolarınızı devre dışı bırakınız. Videoları taşımak mümkün olmayacağı için yedek alabilseniz bile geri yükleme yapamazsınız.)
 
Ayrıca Ders Yönetim Sistemi içerisinde açılan derslerinizi yapılandırırken dikkate etmeniz gereken hususların ayrıntılı olarak yer aldığı Örnek Ders i de dersleriniz arasında bulabilirsiniz.

DYS sanal sınıf oluşturma ve kullanımı ile ilgili video için tıklayınız.

DYS soru bankasına toplu soru aktarımı ile ilgili video için tıklayınız. 
 

Son Güncelleme Tarihi : 20.03.2023 15:38 Okunma Sayısı : 1082

Son Duyurular