14 Mart Tıp Bayramı

Bu yıl Fakültemiz tarafından  2. si gerçekleştirilen "14 Mart Tıp Bayramı" kutlama töreni Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kutlama törenine Muğla Valisi Fatih ŞAHİN, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman GÜRÜN, Rektörümüz Prof.Dr. Mansur HARMANDAR, Dekanımız Prof.Dr. İrfan ALTUNTAŞ, Muğla Tabip Odası Başkanı Dr. Murat AKGÜL, Muğla  Sağlık Müdürü Dr. Cihan TEKİN, Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Gürbüz AKÇAY, Muğla Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Nuri CEYHAN, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Gürsoy DOĞAN, Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Hasan HERKEN, akademisyenler, sağlık çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Törende Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Hasan HERKEN ve Muğla Tabip Odası adına Dr. Nurşin KÜLCÜ’nün yaptığı konuşmaların yanı sıra Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri ile Fakültemiz öğrencilerinin yaptığı müzik dinletilerine yer verildi.

Son Güncelleme Tarihi : 21.03.2013 14:44:07 Okunma Sayısı : 382