Beyaz Önlük Giyme Töreni

2013-2014 Akademik yılında Fakültemizi kazanan 57 öğrenci beyaz önlüklerini giyerek ders başı yaptı. Bu yıl üçüncü kez öğrenci alımı yapan Fakültemiz’e yeni kayıt yaptıran 57 öğrenci ile birlikte toplamda öğrenci sayımız 158’e çıktı.

Öğrencilerimizin ‘Beyaz Önlük’ giyme törenine Vali Mustafa Hakan Güvençer, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Adalet Komisyonu Başkanı Mahmut Ege, Rektörümüz Prof. Dr. Mansur Harmandar, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Gürbüz Akçay, Dekanımız İrfan Altuntaş, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gürsoy Doğan, öğretim üyelerimiz, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme Tarihi : 01.10.2013 10:16:25 Okunma Sayısı : 351